۷ بهمن ۱۴۰۰
رشته آسیب شناسی
رفتار با کودکان اوتیسم بسیار ساده اما در عین حال مهم و حیاتی میباشد. آنها حساس تر و آسیب پذیرتر از دیگر کودکان می باشند، بنابر این کوچک ترین واکنش شما از روی عدم آگاهی می تواند به یک کودک اوتیسم ضربه ی روحی شدیدی وارد کند.
1.صبور باشید:
مدتی طول می کشد تا یک کودک اوتیسمی بتواند با دیگران ارتباط برقرار کند. لازم است شما به عنوان یکی از والدین و یا خواهر و برادر او شمرده صحبت کنید و با لحن تند صحبت نکنید.
2. به او یاد بدهید چگونه بدون حالت تهاجمی عصبانیتش را بیان کند:
حتی کودکان طبیعی هم نمی دانند چطور باید عصبانیت خود را بیان کند! در اینباره هم باید صبوری به خرج بدهید و به تدریج به بیاموزید چگونه بدون اینکه حالت های تهاجمی داشته باشد و یا پرخاش کند خشم خود و دلیل آن را به درستی بیان کند.
3. انعطاف پذیر باشید:
در رفتار با کودکان اوتیسم اجازه ندهید که احساساتتان بابت اینکه کودک شما به درستی ارتباط برقرار نمیکند جریحه دار شود. اوتیسمی ها مشکلات زیادی با نشان دادن و کنترل عواطف خود دارند و اغلب بی پرده حرف می زنند. حرف های بی پرده آنها را به دل نگیرید و کمی انعطاف از خود به خرج بدهید.
4. مهربان باشید:
هیچ توضیح اضافه دیگری نمی خواهد که چرا باید با اوتیسمی ها مهربان باشید. آنها نیاز به این دارند که مدام در آغوششان بگیرید، درست مثل بچه های دیگر.
5. عشق و علاقه تان را بروز بدهید:
کودکانی که اوتیسم دارند معمولا در نشان دادن احساسات خود ناتوان هستند اما باید بدانند که شما آنها را دوست دارید. بیشتر به آنها عشق خود را نشان بدهید، بیشتر حمایتشان کنید.
پاسخ دهید